Cesar imagery
Onze producten

Hier vind je onze producten

Onze Beloften

Lees meer over onze beloften

Feiten over ons voedsel

Wat gaat er in ons eten

Onze producten

Droogvoer

Natvoer

Gebitsverzorgende snacks

Snacks

Pedigree® Complete Droogvoeding:

100% compleet en wetenschappelijk ontwikkelt om het gebit van je hond, zijn huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem te ondersteunen. Op deze vier punten komen de meeste gezondheidsproblemen voor bij honden. Het bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar wel extra vezels voor een goede spijsvertering.

Pedigree® Complete Natvoeding:

100% compleet en verrijkt met essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Natvoer biedt een aangename maaltijd voor je hond welke gemiddeld 4 keer minder calorieën bevat per gram dan droogvoer. Dit kan je helpen om het gewicht van je hond op een gezond niveau te houden.

Pedigree® Gebitsverzorging:

Jammer genoeg hebben 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar last van gebitsproblemen, zoals een tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand, iets wat verminderd kan worden door een effectieve gebitsverzorging. Pedigree® DentaStix™ kan, door de combinatie van een speciale structuur en actieve ingrediënten, de vorming van tandsteen tot 80% verminderen.

Pedigree® Snacks:

Onze hondensnacks zijn een leuke manier om de band met je hond te verbeteren, om je hond te trainen en in het algemeen om hun emotionele welzijn te bevorderen. Pedigree® Snacks zijn een verantwoord tussendoortje en zijn er voor verschillende gebruiksmomenten.

Voeding die goed voor hem is
en lekker smaakt

  • 100% complete voeding
  • Lekkere en gezonde voeding
  • Zonder kunstmatige kleur- en
    smaakstoffen of conserveringsmiddelen