Cesar imagery

Onze Beloften

Wij geloven dat elke hond recht heeft op kwalitatieve en voedzame voeding waar ze van houden. Wij werken hard aan onze producten die je hond gelukkig en gezond helpen te houden.

Wetenschap

WALTHAM™ Centre voor Dierenvoeding: Wetenschappers van WALTHAM™ werken hier samen met de dieren aan wetenschappelijke onderzoeken om de voeding van Pedigree® nog beter te maken. Hier zijn wetenschappelijke doorbraken bereikt op het gebied van voeding, gezondheid, welzijn en gedrag.

Voor informatie, bezoek: www.waltham.com

Voeding

Alle Pedigree® droge en natte hoofdmaaltijden zijn 100% compleet, voedzaam en gebalanceerd.

"Om compleet en gebalanceerd te zijn moet dierenvoeding alle essentiële voedingstoffen bevatten, in de juiste hoeveelheden, voor de juiste levensfase van het dier waarvoor de voeding bestemd is." – WALTHAM™ Centre voor Dierenvoeding

Onze droge en natte voeding is wetenschappelijk ontwikkelt om jouw hond van de voedingstoffen te voorzien welke hij nodig heeft. Ook bevat onze voeding ingrediënten om het volgende te ondersteunen:

  • Gebitsverzorging & Gezonde Botten: Onze recepten bevatten de optimale verhouding van calcium en fosfor om gezonde botten te ondersteunen en aan onze droge voeding is een actief ingrediënt toegevoegd welke de opbouw van tandsteen tegen kan gaan.
  • Spijsvertering: Onze recepten bevatten natuurlijke vezels welke bijdragen aan een gezonde spijsvertering en ook eiwitten van hoge kwaliteit welke vriendelijk zijn voor de maag van je hond.
  • Huid & Vacht: Onze recepten zijn speciaal ontwikkeld met oliën, zoals zonnebloem olie, welke de huid en vacht van je hond voeden.
  • Afweersysteem: Onze recepten bevatten vitamine E, een antioxidant, en mineralen die bijdragen aan een sterk afweerysteem.

Pedigree® Nat Voeding is 100% compleet en gebalanceerd en is beschikbaar in maaltijdzakjes en blik. Misschien verbaast het je dat onze nat voeding per gram vier keer minder calorieën bevat dan het gemiddelde droogvoer en hierdoor bij kan dragen aan een gezond gewicht voor je hond. Het bevat tevens meer vocht dan droogvoer, wat goed is voor de urinewegen. Klik hier om alle producten te bekijken.

Pedigree® Vital Droogvoeding is 100% compleet en gebalanceerd en is wetenschappelijk ontwikkelt om bij te dragen aan de gezondheid van het gebit van je hond, zijn huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem. Dierenartsen geven aan dat op deze 4 punten de meeste gezondheidsproblemen bij honden voorkomen. Het wordt geproduceerd zonder kunstmatige smaakstoffen, met vezels voor een goede spijsvertering en elke brok draagt bij aan een gezond gebit. Klik hier om alle producten te bekijken.

Pedigree® DentaStix™ kan de vorming van tandsteen tot 80% verminderen, reinigt moeilijk bereikbare tanden en bevordert gezond tandvlees. Klik hier om alle producten te bekijken.

Goedgekeurde Leveranciers

Al onze grondstoffen worden geleverd door goegekeurde leveranciers.

Hoogste Fabriek Standaarden

Onze fabrieken worden onafhankelijk geïnspecteerd volgens dezelfde norm als die voor menselijke voeding.

Alleen voor ons Geproduceerd

Omdat wij trots zijn op de kwaliteit van ons hondenvoer, produceren wij niet voor andere bedrijven.

Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy