Cesar imagery

Meer weerstand door goede voeding

Onderzoekers van het WALTHAM Centrum voor Diervoeding hebben baanbrekende ontdekkingen gedaan over hoe specifieke voedingsstoffen de weerstand van een hond tegen medische en fysieke problemen kunnen verhogen.

Extra bescherming voor puppy’s en oudere honden

Onderzoek in WALTHAM heeft aangetoond dat puppy’s een sterker en gezonder afweersysteem hebben als ze extra anti-oxidanten krijgen. Die zijn ook goed voor oudere honden omdat ze beschermen tegen leeftijd-gerelateerde ziektes. Dus onze Junior en Senior producten zijn nu rijk aan anti-oxidanten om bescherming te bieden wanneer de hond die het best kan gebruiken.

Het risico van nierproblemen voorkomen

Oudere honden hebben vaak nierproblemen. Onderzoekers van het WALTHAM onderzoekscentrum hebben ontdekt dat als je de hoeveelheid fosfor in de voeding in de gaten houdt, dit het risico op nierbeschadiging kan verkleinen. Onze producten voor oudere honden zijn met die gedachte gemaakt.

Oudere honden soepel en springlevend houden

Oudere honden krijgen vaak gewrichtsproblemen – vooral rassen als de labrador retriever en de Duitse herder. Maar na onderzoek naar de mogelijke voordelen van de groenlippige mossel, hebben de onderzoekers van het WALTHAM Centrum PEDIGREE® Souplesse snacks ontwikkeld. Het is aangetoond dat dagelijks PEDIGREE® Souplesse je hond zijn natuurlijke veerkracht in zes weken weer terug kan geven.

Minder tand- en tandvleesproblemen

Het werk bij WALTHAM heeft ook tot een aantal producten geleid die tand- en tandvleesproblemen bij honden helpen te voorkomen, PEDIGREE® DentaStix bijvoorbeeld. Onze studies wijzen uit dat je hond tot 80% minder tandaanslag en tandsteen kan hebben als je hem dagelijks DentaStix van PEDIGREE® geeft.
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy