Cesar imagery

Voeding

Een gezonde hond is een gelukkige hond, daarom is het onze missie om er zeker van te zijn dat jouw hond de voeding krijgt welke hij nodig heeft, in de smaken en texturen waar hij van houdt.

Wat moet ik mijn hond voeren?
Creëer een menu
Behoud van een gezond gewicht
Voedingsrichtlijnen
Overige informatie

Onze producten

Pedigree® Complete Droogvoeding

100% compleet en wetenschappelijk ontwikkelt om het gebit van je hond, zijn huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem te ondersteunen. Op deze vier punten komen de meeste gezondheidsproblemen voor bij honden. Het bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar wel extra vezels voor een goede spijsvertering. Door de schurende werking en de actieve ingrediënten in de brokken helpt Pedigree droogvoer bij het reinigen van het gebit.

Pedigree® Complete Natvoeding

100% compleet en verrijkt met essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Natvoer biedt een aangename maaltijd voor je hond, welke gemiddeld 4 keer minder calorieën bevat per gram dan droogvoer. Dit kan je helpen om het gewicht van je hond op een gezond niveau te houden. Ook komt natvoer het dichtste in de buurt bij het voedsel wat een hond in het wild zou eten. Natvoer is beschikbaar in handige maaltijdzakjes en blik.

Gebitsverzorging

Jammer genoeg hebben 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar last van gebitsproblemen, zoals een tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand, iets wat verminderd kan worden door een effectieve gebitsverzorging.

De beste manier om het gebit van je hond te verzorgen is door dagelijks te poetsen. Als je het niet praktisch vind om elke dag de tanden van je hond te poetsen, bieden wij met Pedigree® DentaStix™ een goede manier om het gebit van je hond te verzorgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Pedigree® DentaStix™, dankzij de combinatie van een speciale structuur en actieve ingrediënten, de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen.

Snacks

Onze hondensnacks zijn een leuke manier om de band met je hond te verbeteren, om je hond te trainen en in het algemeen om hun emotionele welzijn te bevorderen.

Pedigree® Snacks zijn een verantwoord tussendoortje en zijn er voor verschillende gebruiksmomenten. Onthoudt wel dat maximaal 10% van de dagelijkse caloriebehoefte van je hond met snacks mag worden ingevuld en het overige deel met hondenvoer dat 100% compleet is.

X