Cesar imagery

De voordelen van gemengd voeden

Het geven van natvoeding draagt bij aan de inname van voldoende vocht wat belangrijk is voor de nieren en de spijsvertering. Ook heeft natvoeding een relatief lage calorie-dichtheid, waardoor de calorie inname beperkt wordt. En niet onbelangrijk: honden vinden natvoeding erg lekker!

Note bene, de vernieuwde 150 grams PEDIGREE® Maaltijdzakjes zijn ook nog eens heel gemakkelijk om te geven.

De voordelen van droogvoeding


Het belangrijkste voordeel van droogvoeding is dat het een bijdrage levert aan de gebitsverzorging van je hond. De schurende werking van de brokjes helpt de tanden schoon te houden. Daarnaast bevat PEDIGREE® droogvoeding het actieve ingredient natriumtripolyfosfaat dat de opbouw van tandplak en de vorming van tandsteen helpt verminderen. Daarnaast is PEDIGREE® droogvoeding, net als PEDIGREE® natvoeding, goed verteerbaar en goed voor een gezonde huid & glanzende vacht en een sterk afweersysteem.

Hoe kun je het beste gemengd voeden?


Wij adviseren om dagelijks zowel nat- als droogvoeding te geven en de aanbevolen hoeveelheden zoals aagegeven op de verpakking voor beiden te halveren. Je hoeft de nat- en droogvoeding niet tegelijk te geven, maar je kunt je hond bijvoorbeeld ’s ochtends een droogvoeding en ’s avonds een natvoeding geven. Op deze manier geef je je hond dagelijks een lekker, gevarieerd en gezond menu!
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy