Cesar imagery

Wat moet ik mijn hond voeren?

Wanneer je je hond droogvoer, natvoer, gebitsverzorgende producten en snacks geeft, profiteert je hond optimaal van alle gezondheidsvoordelen.

Een compleet & gebalanceerd dieet

Onderzoek door het WALTHAM™ Centre voor Dierenvoeding, een wereldwijd leidende autoriteit op het gebied van dierenwelzijn en -voeding, toont aan dat honden er het meest bij gebaat zijn wanneer zij droogvoer, natvoer, gebitsverzorgende producten en snacks krijgen.

Wij raden aan om een mix van 50% droogvoer en 50% natvoer te geven als hoofdmaaltijd, zodat je hond profiteert van alle gezondheidsvoordelen, smaken en texturen. Dit maakt de maaltijd voor je hond ook meer plezierig.
Gebitsverzorgende producten en andere snacks zijn niet 100% compleet, daarom raden wij aan om maximaal 10% van de totale caloriebehoefte hiermee in te vullen, om een gezond gewicht te behouden. Evenals bij mensen raden wij het aan om het aantal calorieën te tellen en op basis hiervan de hoofdmaaltijd en het aantal snacks af te stemmen.

Klik hier om speciaal voor jouw hond een gebalanceerd menu samen te stellen.

Natvoeding (Blik & Maaltijdzakjes)

Honden houden van natvoer en het kan ook nog eens goed zijn voor hun gezondheid.

Pedigree® natvoeding is 100% compleet en beschikbaar in maaltijdzakjes en blik. Het bevat gemiddeld vier keer minder calorieën per gram dan droogvoer, hierdoor kan het helpen om je hond op een gezond gewicht te houden. Tevens bevat natvoer meer vocht dan droogvoer, wat weer goed is voor de urinewegen. Ook komt natvoeding het meeste overeen met het voer wat honden in het wild zouden eten.

Klik hier voor ons assortiment natvoeding.

Droogvoeding

Voor veel honden bestaat het grootste gedeelte van hun maaltijd uit droogvoeding.

Pedigree® Vital Protection droogvoeding is 100% compleet en gebalanceerd. Ook is het wetenschappelijk ontwikkeld om bij te dragen aan de gezondheid van het gebit, huid & vacht, spijsvertering en afweersysteem van je hond. Dierenartsen geven aan dat op deze 4 punten de meeste gezondheidsproblemen bij honden voorkomen. Het wordt geproduceerd zonder kunstmatige smaakstoffen, met vezels voor een goede spijsvertering, en elke brok draagt bij aan een gezond gebit.

Klik hier voor ons assortiment droogvoeding.

Gebitsverzorging

Helaas hebben 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar last van gebitsproblemen, zoals een tandvleesaandoening. Dit wordt veroorzaakt door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand, iets wat verminderd kan worden door een effectieve gebitsverzorging.

De beste manier om het gebit van je hond te verzorgen is door dagelijks te poetsen. Als je het niet praktisch vind om elke dag de tanden van je hond te poetsen, bieden wij met Pedigree® DentaStix™ een goede manier om het gebit van je hond te verzorgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Pedigree® DentaStix™, door de combinatie van een speciale structuur en actieve ingrediënten, de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen.

Klik hier voor ons assortiment gebitsverzorgende producten.

Snacks

Onze hondensnacks zijn een leuke manier om de band met je hond te verbeteren, om je hond te trainen en in het algemeen om hun emotionele welzijn te bevorderen.

Pedigree® Snacks zijn een verantwoord tussendoortje en zijn er voor verschillende gebruiksmomenten. Onthoudt wel dat maximaal 10% van de dagelijkse caloriebehoefte van je hond met snacks mag worden ingevuld en het overige deel met hondenvoer dat 100% compleet is.

Klik hier voor ons assortiment snacks.

Voeding die goed voor hem is
en lekker smaakt

  • 100% complete voeding
  • Lekkere en gezonde voeding
  • Zonder kunstmatige kleur- en
    smaakstoffen of conserveringsmiddelen
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy