What’s the right breed of dog for me?

Elke hond verdient
een liefdevol thuis

Onze missie is om te helpen realiseren
dat elke hond een liefdevol thuis heeft in 2030

Elke hond verdient een liefdevol thuis. Daarom is ons doel dat alle honden in de hele wereld een liefdevol thuis hebben in 2030. Het PEDIGREE® merk gaat dan ook een verschil maken door te helpen meer honden een fijn thuis of een prettiger tijdelijk verblijf te geven. Deze missie zullen we middels diverse initiatieven ondersteunen. Eén ervan is het doneren van zoveel mogelijk maaltijden aan het asiel. Specifiek zullen wij rondom werelddierendag voor iedere aankoop van één product uit de categorie snacks van onder andere PEDIGREE® één maaltijd doneren* aan het asiel. Hiermee hopen we bij te dragen aan de optimale verzorging die asielen willen bieden.

*In samenwerking met WHISKAS® en CATISFACTIONS®. Er zullen maximaal één miljoen maaltijden gedoneerd worden.

1 miljoen maaltijden als donatie aan het asiel

Steeds meer dierenasielen zitten overvol met dieren die wachten op een liefdevol thuis. Door beperkte middelen, tekort aan personeel en een toename in het aantal dieren dat wordt binnengebracht is steun hard nodig. Daarom doneert PEDIGREE® maar liefst 1.000.000 maaltijden aan dieren in het asiel.

1miljoen maaltijden

Pedigree is on tour!

play video
Onze missie zullen wij versterken door door het land te touren met onze splinternieuwe Pedigree On Tour bus. Samen met presentatrice Iris Enthoven zijn we een campagne gestart waarbij we meer aandacht voor asielhonden creëren en de noodzaak tot hulp voor deze honden nog meer aan het licht brengen!
Pedigree is on tour!
close video

Zou je een hond als Rakker kunnen adopteren?

Wist je dat meer dan de helft van de wereldwijd 900 miljoen honden dakloos is? Vele van hen worden verzorgd in dierenasielen en in 2022 schonk PEDIGREE® in Nederland bijna 1.000.000 maaltijden om ervoor te zorgen dat deze honden de voeding van topkwaliteit krijgen die ze verdienen. Hoe geweldig het concept van een dierenasiel ook is, er is niets beters voor een hond dan een liefdevol thuis voor altijd. Dat is waarom we iedereen die erover denkt een hond te nemen, willen vragen om adoptie te overwegen. Je perfecte hondenmatch kan op dit moment zelfs op je aan het wachten zijn.

Ace needs your help

Denk je aan een nieuwe hond? Denk aan het asiel.

Vind jouw asielhond, want ze zijn veel liever bij jou.

KIJK NU
 KIJK NU
What’s the right breed of dog for me?

Belangrijke zaken die je moet
weten voordat je een hond neemt

Denk je erover om een hond voor altijd een thuis te geven,
maar je weet het niet zeker? Dit zijn de zaken om te overwegen

Vertel me meer

Hoe je asielen kunt helpen

Of je nu geld of tijd doneert, er zijn tal van manieren waarop je het essentiële werk van asielen kunt ondersteunen.

Kom meer te weten
How you can help shelters